Mijn boek is uit! Jezelf Schrijven kan jij ook…

Beste lezer,

Mensen kunnen om allerlei redenen in een knoop geraken. Soms is die knoop zo vast dat hij moeilijk los te krijgen is. Erover schrijven is heilzaam, het helpt. Gewoon beschrijven wat er in je omgaat. Dat kan in eenvoudige regels of in dichtvorm. En daarvoor hoef je helemaal geen schrijver of dichter te zijn. Simpelweg luisteren naar je binnenste en opschrijven, al is het met het met horten en stoten, dat maakt niet uit.

Vaak merk je dan dat je heel wat meer te zeggen hebt dan je zelf dacht, alleen al door de vrije loop te geven aan de inspiratie die al langer in je fluistert. Wat sluimerend aanwezig was, krijgt een duidelijkere vorm, want steeds gemakkelijker zul je de juiste woorden vinden, al hoeft dat niet eens.

Reinekke Lengelle geeft al meer dan twintig jaar cursussen op het gebied van schrijven en persoonlijke ontwikkeling op universiteiten en hogescholen, onder meer aan de Canadese Athabasca University en de Haagse Hogeschool, en aan diverse andere groepen.

In dit boek laat zij, met vele voorbeelden, zien hoe iedereen een creatieve reis naar binnen kan maken en een warm innerlijk kompas kan ontwikkelen dat kansen biedt om het leven dieper en authentieker te (be)leven, zeker ook bij groot verdriet.

Reinekke Lengelle, Jezelf schrijven, 113 blz., € 20,-

Bestellen kan rechtstreeks bij de uitgeverij www.gompel-svacina.nl

of via de boekhandel.

Veel lees- en schrijfgenot!

Uitgeverij Gompel&Svacina
Reebokweg 1,
2360 Oud-Turnhout

Rietveldenweg 60,
5222 AS ‘s-Hertogenbosch

info@gompel-svacina.eu
www.gompel-svacina.eu

BTW BE 0688.872.323
RPR Antwerpen afdeling Turnhout

 

Jezelf schrijven